Seepje maakt wasmiddelen, allesreinigers en afwasmiddelen van superschillen uit India en Nepal. We gebruiken alleen de schoonste ingrediënten en samen betalen we daar een eerlijke prijs voor. Onze missie? Een schonere én mooiere wereld!

Het begon in maart 2013, toen Melvin en Jasper op televisie zagen hoe mensen in Nepal natuurlijk zeep maakten van vruchtenschillen. Schillen van de Sapindus mukorossi vrucht om precies te zijn. Daar zit saponine in, een natuurlijke vorm van zeep dus, die vrijkomt wanneer de schillen met water in aanraking komen. Melvin en Jasper kwamen in contact met Hari de Nepalese schillenboer, en besloten hun studiefinanciering bij elkaar te schrapen om een eerste lading schillen richting Nederland te verschepen. Ze zagen een kans om hier mensen blij te maken met een wonderschoon product, en tegelijkertijd de werk- en leefomstandigheden in Nepal te verbeteren!

Inmiddels zijn er elf verschillende Seepjes, verkrijgbaar bij zo’n 1400 winkels in Nederland en België. En dat vinden we belangrijk. Want hoe meer mensen Seepje gebruiken, hoe meer we samen kunnen betekenen voor mensen en het milieu. Je kunt wassen met de superschillen zelf, of met één van de vloeibare Seepjes. Sinds kort zorgen we zelfs voor een natuurlijk schone vaat! Ga jij voor Seepje Tintelfrisse limoen geur of Swingende citrus geur…?

Een schonere en mooiere wereld! We willen dat iedereen beter wordt van onze producten en geloven dat dit kan. Jij, wij en de winkels, de schillenboeren, de kanjers van de sociale werkplaats… Voor alle belanghebbenden, én hun omgeving, maken we samen wassen en poetsen weer leuk!

Melanie Communicatie Kampioen

+31(0)6-42861259

Melanie Communicatie Kampioen

Zo veelzijdig dat je de Seepje hoi-mail en telefoon kunt beantwoorden, zo zijn er niet veel... Een schonere én mooiere wereld is waar we ’t voor doen, en Melanie zorgt ervoor dat dit in alle communicatie centraal staat. De brief van Seepje rolt maandelijks uit haar pen, zo ook onze blogs. Daarbij is ze verantwoordelijk voor PR en samenwerkingen.

Bel: +31(0)6-42861259

Myrthe Online Marketingkampioen

Myrthe Online Marketingkampioen

Op het wereldwijde web zorgt Myrthe dat niemand aan de missie van Seepje kan ontsnappen. Zo motiveert ze jou om je was- en poetspracht te delen met anderen. Ze beheert bijvoorbeeld onze Facebook en Instagram pagina’s en onderhoudt contact met influencers. Schroom trouwens niet om Myrthe jouw flauwste woordgrappen door te sturen, want als ze ergens om kan lachen...

Harry Marketing Kanjer

Harry Marketing Kanjer

Van marktonderzoek tot acties in winkels… Deze fanatiekeling droomt zelfs over Seepje campagnes! Als Marketing Kanjer houdt ‘ie zich druk bezig om het mooie Seepje verhaal te verspreiden via alle kanalen. Daarbij kan die creativiteit ook weleens doorslaan, voor je ’t weet gaat het over een Seepje wasserette… Wie weet Harry, ooit!

Nena Creatie Koningin

Nena Creatie Koningin

Onze Seepjes in beeld brengen, dat is Nena’s ding! Ze creëert alles wat los en vast zit: van video’s en beeldmateriaal voor social media tot verpakkingen en beurs-stands. Ze gaat nooit zonder camera op pad, en zet dan ’t liefst haar katten of het strand op de gevoelige plaat!

Karel Wasministratief Strateeg

+31(0)6-43956787

Karel Wasministratief Strateeg

Kan als geen ander alle financiële, logistieke en administratieve processen gladstrijken. Ondertussen meet hij de impact van Seepje en kijkt hij waar het beter kan! Ook het in aanmerking komen voor en behouden van certificeringen neemt Karel voor z’n rekening. Daarnaast gaat hij regelmatig even buurten bij de sociale werkplaats, om te kijken hoe ’t gaat met die kanjers.

Bel: +31(0)6-43956787

Kris Logistiek Seepcialist

Kris Logistiek Seepcialist

Met twee kleine vlekkenmakers thuis, is Kristiaan grootverbruiker van Seepje. Geen wonder dat hij ervoor zorgt dat er altijd genoeg Seepjes op voorraad zijn. Zo kom jij ook niet zonder te zitten! Op basis van data analyse ondersteunt hij Jasper en Melvin bij het maken van strategische keuzes om Seepje te laten groeien.

Melvin Wasman

Melvin Wasman

Als mede-oprichter en hoofd van alle Wasdokters is er letterlijk geen man die meer van wassen én poetsen weet dan hij. Bovendien is Melvin verantwoordelijk voor de financiële en logistieke zaken. Om nog maar niet over productie te spreken, niets liever dan eens lekker in die Seepje ketel roeren... Toch?

Jasper Wasman

Jasper Wasman

Als mede-oprichter houdt hij zich gepassioneerd bezig met Seepjes' strategische en creatieve processen, zoals het ontwikkelen van de producten en de marketing en communicatie... Ook is 'ie regelmatig op de bühne te vinden om het Seepje verhaal door te vertellen! Jasper is veel onderweg, want hij's ook verantwoordelijk voor de verkoop en allerlei relaties. Maar als 'ie dan een keer op kantoor is, zit hij het liefst met z'n laptop in de strandstoel.

Onze missie wordt gesteund door DOEN Participaties B.V., de eerste en enige investeerder in Seepje en daar zijn we super blij mee! Want niet alleen durven ze risico te nemen door al in een vroege fase in Seepje te investeren, bij stichting DOEN en hun investeringsfonds staat maatschappelijke impact altijd voorop. Net als Seepje hebben ze de ambitie om de wereld groener en socialer te maken.

Ons Washok vind je op de Mercuriusweg nummer 62 in Den Haag. Bel of mail je even voor een afspraak?

Voor grondig onderzoek:

  • KvK-nummer: 65930452
  • BTW nummer: 856321576B01
  • IBAN: NL82RABO0114968411
  • BIC: RABONL2U

Bel: +31-(0)85-0605000
Mail: hoi@seepje.be

Onderstaand contactformulier leidt direct naar onze inbox. Invullen en versturen maar! We reageren altijd.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een brief van Seepje

Nieuwe producten, acties en wastips: Melanie houdt je maandelijks op de hoogte!

Schrijf je net als 16.000 Seepje fans in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! Doe je mee?

Ja! Misschien later

Schrijf je net als 18.000 fans in op de Seepje brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling. Doe je mee?

Misschien later

Bedankt voor je bericht! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.