Dit is Seepje

Seepje maakt wasmiddelen, wasverzachter, afwasmiddelen, allesreinigers, handzepen én vaste zepen van de beste ingrediënten uit de natuur, zoals de schillen van de Sapindus mukorossi vrucht uit Nepal. We gebruiken alleen de properste ingrediënten en samen betalen we daar een eerlijke prijs voor. Onze missie? Een schone toekomst voor ons allemaal!

Landwirtinnen Koperative Nepal Faitrade Seepje

Hoe het allemaal begon...

Het begon in maart 2013, toen Melvin en Jasper op televisie zagen hoe mensen in Nepal natuurlijke zeep maakten van vruchtenschillen. De Sapindus schil bevat saponine, een natuurlijke vorm van zeep, die vrijkomt wanneer de schillen met water in aanraking komen. Melvin en Jasper kwamen in contact met Hari, de Nepalese schillenboer, en besloten hun studiefinanciering bij elkaar te schrapen om een eerste lading schillen richting Nederland te verschepen. Ze zagen ‘n kans om hier mensen blij te maken met een wonderschoon product, en tegelijkertijd de werk- en leefomstandigheden in Nepal te verbeteren!

En nu...

Inmiddels is Seepje verkrijgbaar bij online en offline winkels in heel Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Spanje en zelfs Zuid-Korea. En dat vinden we belangrijk. Want hoe meer mensen Seepje gebruiken, hoe meer we samen kunnen betekenen voor mensen en het milieu!

Wil je iets aan ons vragen?

Je kunt ons bellen of mailen!

Bel: +31-(0)85-0605000
Mail: hoi@seepje.nl

En alsof dat nog niet bont genoeg is… Je kunt ons  natuurlijk ook altijd Facebooken of Instagrammen.

 

 

Onze Soapies

Ilse Impactheldin

+31(0)6-39072651

Ilse Impactheldin

De gedreven en vrolijke Ilse zet zich keihard in om met Seepje zoveel mogelijk impact te maken. Als ze niet bezig is met de ambitie om Seepje CO2-neutraal te maken, dan is ze wel in gesprek met de mensen die zich inzetten voor Seepje, zoals de toppers op de sociale werkplaats en de schillenboeren en partners in Nepal. Fantastisch, toch?!

Bel: +31(0)6-39072651
Email:

Hester Strategisch Marketing Held

+31(0)6-30219629

Hester Strategisch Marketing Held

Hester houdt zich als hartstochtelijk marketeer bezig met het reilen en zeilen van het marketingteam; van keuzes binnen het assortiment tot het aanscherpen van communicatie. Haar missie? Ervoor zorgen dat ‘t impactvolle verhaal van Seepje bij zoveel mogelijk mensen in het hoofd en hart komt. En oh ja, nieuwsgierig als ze is, houdt ze trends en marktdata goed in de gaten, en gaat ze zo vaak mogelijk op reis om andere culturen te ontdekken.

Bel: +31(0)6-30219629
Email:

Marcel Key Account Baas

+31 (0)6-38562497

Marcel Key Account Baas

Marcel wil niets liever dan dat zijn kinderen opgroeien in 'n properdere én mooiere wereld. Daarom is hij constant op zoek naar originele manieren om, samen met de grote supermarkten, 't Seepje-verhaal bij zoveel mogelijk winkelende mensen te krijgen. Toffe promoties, nieuwe producten in zoveel mogelijk winkels: hij regelt het allemaal! Da's pas impact maken!

Bel: +31 (0)6-38562497
Email:

Elke Aanvoerder Winkelplezier

+31 (0)6-52710277

Elke Aanvoerder Winkelplezier

De vrolijke en enthousiaste Elke kan niet alleen goed skiën van 'n berg naar beneden, maar brengt ook Seepje naar de top! Ze pakt alle kansen om 't verhaal van Seepje te vertellen aan online shoppers, op onze eigen webshop én aan andere online retailers waar we mee samenwerken. Deze fanatieke jogster loopt niet alleen buiten, maar racet voor impact. Tof, hè?

Bel: +31 (0)6-52710277
Email:

Francien Aanvoerder Werkplezier

+31 (0)638948936

Francien Aanvoerder Werkplezier

Bij Seepje staan de Soapies op 1, en daar komt Francien om de hoek kijken. HR kent geen geheimen voor haar en zij zorgt voor 'n flinke portie werkplezier! Vacatures schrijven, contracten opstellen, teamlunches verzorgen en allllles dat daartussen valt, Francien weet er wel raad mee! En als dat nog niet genoeg is... ze werkt ook als redder! Als dát geen mensenmens is, weten wij 't ook niet meer!

Bel: +31 (0)638948936
Email:

Alex Digitale Groei Baas

+31(0)6-43956787

Alex Digitale Groei Baas

Hoe we met het impactvolle verhaal van Seepje de meeste mensen bereiken? Alex weet 't! Deze digitale duizendpoot houdt onze online advertising onder 'n vergrootglas en weet aan welke knoppen hij moet draaien om nog meer impact te maken. Alex is niet alleen fanatiek in z'n werk. Op 'n surfplank voelt hij zich helemaal thuis. Net als achter een pingpongtafel trouwens, daar is de score al snel 11-0!

Bel: +31(0)6-43956787
Email:

Milou Sales Kapitein

31(0)6-12354565

Milou Sales Kapitein

Alle hens aan dek met onze Sales Kapitein Milou! Ze speelt moeiteloos in op kansen voor Seepje om (internationaal) te groeien. Ze onderhoudt relaties als geen ander, met het oog op de toekomst. Nieuwe partners? Ook daar stapt ze met plezier op af. Met een kleintje thuis houden het wassen & poetsen haar ook in haar vrije tijd lekker bezig!

Bel: 31(0)6-12354565
Email:
Anisa Team Seepje

Anisa Commerciele Duizendpoot

+31 (0)6-43457622

Anisa Commerciele Duizendpoot

De gedreven Anisa is verantwoordelijk voor 't werven van winkels waar Seepje haar verhaal mag delen. Dat is niet 't enige dat ze doet... Ook zorgt ze voor toffe acties en informeert en adviseert ze 't winkelpersoneel. Ze mag dan wel klein van stuk zijn, haar plannen zijn groots! Met haar kwaliteiten en enthousiasme krijg ze 't allemaal voor elkaar.

Bel: +31 (0)6-43457622
Email:

Evelijn Sales Supporter

+31 (0)6-14879512

Evelijn Sales Supporter

Evelijn is de rots in de branding voor het salesteam. Ze ondersteunt accountmanagers en vormt de schakel tussen hen en onze supply chain. Een echt mensenmens, die graag kijkt of de samenwerking tussen collega's nóg beter kan. Marktdata analyseren en vertalen naar strategische inzichten kan ze als de beste. Geen toeval dat ze gek is op strategische spelletjes... Iemand zin in een spelletje carcassonne?

Bel: +31 (0)6-14879512
Email:

Jessy Koningin Productieplanning

+31 (0)6-42371101

Jessy Koningin Productieplanning

Jessy hoort inmiddels bij het meubilair. Niet alleen omdat ze met haar vrolijke kleding lekker blendt met onze verpakking, maar ook omdat ze jaren geleden als stagiaire bij Seepje is begonnen. Jessy is verantwoordelijk voor de planning van de productieketen, want al die Seepjes moeten wel op tijd voor onze fans in de schappen staan! Dat betekent vooral veel bellen, bellen en nog eens bellen. Maar met die energie van Jessy zijn dat louter vrolijke gesprekken!

Bel: +31 (0)6-42371101
Email:

Evelien Merkkampioen

+31 (0)6-83521028

Evelien Merkkampioen

Het merk Seepje? Evelien ademt 't! De gepassioneerde Evelien zorgt ervoor dat alles wat we doen écht Seepje is. Dat betekent dus écht al-les, hè? Van PR tot verpakkingen en van marktonderzoek tot samenwerkingen... Evelien regelt 't!

Bel: +31 (0)6-83521028
Email:

Kris Supply Chain Held


Kris Supply Chain Held

Kristiaan is de nummer 1 grootverbruiker van Seepje. Geen wonder dat hij ervoor zorgt dat er altijd genoeg Seepjes op voorraad zijn. Zo kom jij ook niet zonder te zitten! Kris zorgt samen met 't Supply Chain Team voor 't duurzaam inkopen, produceren en leveren van de Seepjes. Altijd met een vriendelijke lach en positieve instelling!

Email:

Barbara Supply Chain Kampioen


Barbara Supply Chain Kampioen

De enthousiaste Barbara houdt van plannen, organiseren en de fictieve puntjes op de i. Da's maar goed ook, want ze is verantwoordelijk voor 't analyseren en handelen naar de vraag van Seepjes, zodat niemand ooit zonder komt te zitten! Ook ondersteunt ze bij inkoop en monitort en verbetert ze 't klantcontact.

Email:

Timo Besteltalent

Timo Besteltalent

Het proces van bestelling tot levering? Stagiair Timo weet 't! Hij is verantwoordelijk voor de bestelmail, orderverwerking én 't transport. Deze alleskunner pakt elke kans en ondersteunt naast zijn eigen werkzaamheden ook 't Supply Chain team. Da's nog 'ns tof!

Daniël Wereldse Salesheld

+31 (0)6-15251486

Daniël Wereldse Salesheld

Scandinavië? Frankrijk? Korea? Niets is de goedlachse Daniël te gek. Elke dag is hij in gesprek met een ander deel van de wereld, want hij heeft maar één doel: zoveel mogelijk mensen in de wereld kennis laten maken met Seepje. En óf dat 'm gaat lukken!

Bel: +31 (0)6-15251486
Email:

Bas Inkoopheld

+31 (0)6-34841192

Bas Inkoopheld

De gemotiveerde en ambitieuze Bas is verantwoordelijk voor 't inkopen van alle ingrediënten en andere componenten die we nodig hebben om Seepjes te maken! Daarnaast houdt hij alle marktontwikkelingen in de gaten. Onderhandelen, plannen en knopen doorhakken... Bas regelt 't!

Bel: +31 (0)6-34841192
Email:

Lotte Kampioen Cijfertjes

Lotte Kampioen Cijfertjes

Lotte klust niet alleen graag in huis... Bij Seepje klust ze hard aan onze groei. Ze is goed met cijfers en is verantwoordelijk voor alle financiële processen. Ze stelt rapporten op, ondersteunt wasman Melvin met financiële projecten en zorgt ervoor dat de teams binnen Seepje de juiste strategische beslissingen kunnen nemen. Kort gezegd: deze pianospelende topper laat de cijfers de juiste kanten op rrrollen!

Lilly Creatiekoningin

+49 176-44439351

Lilly Creatiekoningin

Lilly's creatieve brein en passie komen goed van pas om 't unieke Seepje-verhaal op beeld te krijgen. Foto's, video's, animaties,... Geen dag ziet er 't zelfde uit voor Lilly! Ook de verpakkingen geeft ze graag een frisse nieuwe Seepje-look. Zo inspireert ze anderen om samen met ons te kiezen voor 'n schone toekomst!

Bel: +49 176-44439351
Email:

Melvin Wasman

Melvin Wasman

Als mede-oprichter en hoofd van alle Wasdokters is er letterlijk geen man die meer van wassen én poetsen weet dan hij. Bovendien is Melvin verantwoordelijk voor de financiële en logistieke zaken. Om nog maar niet over de productie te spreken, want hij doet niets liever dan eens lekker in die Seepje-ketel roeren... Toch?

Jasper Wasman

Jasper Wasman

Als mede-oprichter houdt hij zich gepassioneerd bezig met Seepjes' strategische en creatieve processen, zoals het ontwikkelen van de producten en de marketing en communicatie... Ook is 'ie regelmatig op de bühne te vinden om het Seepje-verhaal door te vertellen! Jasper is veel onderweg, want hij's ook verantwoordelijk voor de verkoop en allerlei relaties. Maar als 'ie dan een keer op kantoor is, zit hij het liefst met z'n laptop in de strandstoel.

Dat doen we niet alleen...

Onze missie wordt gesteund door DOEN Participaties B.V. en Fair Capital Partners Impact Investing, en daar zijn we super blij mee! Want niet alleen durven ze risico te nemen door in een relatief vroege fase in Seepje te investeren, bij beiden staat maatschappelijke impact altijd voorop. Net als Seepje hebben ze de ambitie om iets goeds te doen voor de wereld middels duurzaam ondernemen.

Ons Washok vind je op de Mauritskade nummer 1 in Den Haag, Nederland. Bel of mail je even voor een afspraak?

Voor grondig onderzoek:

  • KvK-nummer: 65930452
  • Btw-nummer: 856321576B01
  • IBAN: NL82RABO0114968411
  • BIC: RABONL2U

Bel: +31-(0)85-0605000
Mail: hoi@seepje.be

Onderstaand contactformulier leidt direct naar onze inbox. Invullen en versturen maar! We reageren altijd.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een brief van Seepje

Nieuwe producten, acties en wastips: Melanie houdt je maandelijks op de hoogte!

[mc4wp_form id=”12110″]

Schrijf je net als 16.000 Seepje fans in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! Doe je mee?

Ja! Misschien later

Schrijf je net als 18.000 fans in op de Seepje brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling. Doe je mee?

[mc4wp_form id=”12110″]

Misschien later

Bedankt voor je bericht! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.