Dit is Seepje!

Seepje maakt wasmiddelen, wasverzachter, afwasmiddelen, allesreinigers, handzepen én vaste zepen van de beste ingrediënten uit de natuur, zoals de schillen van de Sapindus mukorossi vrucht uit Nepal. We gebruiken alleen de schoonste ingrediënten en samen betalen we daar een eerlijke prijs voor. Onze missie? Een schone toekomst voor ons allemaal!

Landwirtinnen Koperative Nepal Faitrade Seepje

Hoe het allemaal begon...

Het begon in maart 2013, toen Melvin en Jasper op televisie zagen hoe mensen in Nepal natuurlijke zeep maakten van vruchtenschillen. De Sapindus schil bevat saponine, een natuurlijke vorm van zeep, die vrijkomt wanneer de schillen met water in aanraking komen. Melvin en Jasper kwamen in contact met Hari, de Nepalese schillenboer, en besloten hun studiefinanciering bij elkaar te schrapen om een eerste lading schillen richting Nederland te verschepen. Ze zagen ‘n kans om hier mensen blij te maken met een wonderschoon product, en tegelijkertijd de werk- en leefomstandigheden in Nepal te verbeteren!

En nu....

Inmiddels is Seepje verkrijgbaar bij online en offline winkels in heel Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Spanje en zelfs Zuid-Korea. En dat vinden we belangrijk. Want hoe meer mensen Seepje gebruiken, hoe meer we samen kunnen betekenen voor mensen en het milieu!

Pssst.... Word jij onze nieuwe Soapie?

Wist je dat Seepje een Great Place to Work is? We werken samen met de Soapies aan onze missie, en bij elke stap die we behalen maken we er ‘n extra groot feestje van! Momenteel hebben wij super toffe vacatures online staan! Kijk snel of er iets voor jou bij staat!

Wil je iets aan ons vragen?

Je kunt ons bellen of mailen!

Bel: +31-(0)85-0605000
Mail: hoi@seepje.nl

En alsof dat nog niet bont genoeg is… Je kunt ons natuurlijk ook altijd Facebooken of Instagrammen.

Onze soapies

Stephan Head of Sales

+31 (0)613542874

Stephan Head of Sales

Als natuurliefhebber viel Stephan als ‘n blok voor de natuurlijke producten van Seepje. Sindsdien is het he-le-maal aan: samen met het Seepje salesteam verovert hij zoveel mogelijk harten met Seepje. En met zijn supermarktervaring, voelt dat als z’n tweede natuur! Energiek als hij is maakt hij van alles een sport: van z’n dagelijkse fietsrit naar het washok tot het crunchen van verkoopcijfers. Go go go Stephan!

Bel: +31 (0)613542874
Email:

Milou Strategisch Sales Kapitein

+31(0)6-12354565

Milou Strategisch Sales Kapitein

Alle hens aan dek met onze Strategisch Sales Kapitein Milou! Met haar aanpakkersmentaliteit gaat zij voor échte impact groei! Ze onderhoudt relaties als geen ander, met het oog op de toekomst. Nieuwe partners? Ook daar stapt ze met plezier op af. Met twee kleintjes thuis houdt het wassen & poetsen haar ook in haar vrije tijd lekker bezig!

Bel: +31(0)6-12354565
Email:

Elke Aanvoerder Winkelplezier

+31 (0)6-52710277

Elke Aanvoerder Winkelplezier

De vrolijke en enthousiaste Elke kan niet alleen goed skiën van 'n berg naar beneden, maar brengt ook Seepje naar de top! Ze pakt alle kansen om 't verhaal van Seepje te vertellen aan online shoppers, op onze eigen webshop én aan andere online retailers waar we mee samenwerken. Deze hardloop-liefhebster rent niet alleen buiten, maar ook voor impact. Tof, hè?

Bel: +31 (0)6-52710277
Email:
Anisa Team Seepje

Anisa Commerciële Duizendpoot

+31 (0)6-43457622

Anisa Commerciële Duizendpoot

De gedreven Anisa is verantwoordelijk voor 't werven van winkels waar Seepje haar verhaal mag delen. Dat is niet 't enige dat ze doet... Ook zorgt ze voor toffe acties en informeert en adviseert ze 't winkelpersoneel. Ze mag dan wel klein van stuk zijn, haar plannen zijn groots! Met haar kwaliteiten en enthousiasme krijg ze 't allemaal voor elkaar.

Bel: +31 (0)6-43457622
Email:

Evelijn Proces & Data kampioen

+31 (0)6-14879512

Evelijn Proces & Data kampioen

Vragen over Processen en Data? Evelijn helpt je er wel mee! Deze kampioen vormt de schakel tussen onze Sales, Finance en Soaperations teams! Daarnaast is Evelijn hard bezig met verbeterprojecten zodat alle Soapies elke dag een beetje beter kunnen gaan (samen) werken! In haar pauze wandelt Evelijn graag door Den Haag, een heerlijk rondje in de frisse lucht zo dat ze weer helemaal opgepept aan de slag kan!

Bel: +31 (0)6-14879512
Email:

Daniël Wereldse Salesheld

+31 (0)6-15251486

Daniël Wereldse Salesheld

Scandinavië? Frankrijk? Korea? Niets is de goedlachse Daniël te gek. Elke dag is hij in gesprek met een ander deel van de wereld, want hij heeft maar één doel: zoveel mogelijk mensen in de wereld kennis laten maken met Seepje. En óf dat 'm gaat lukken!

Bel: +31 (0)6-15251486
Email:

Puck Internationale Salesheld


Puck Internationale Salesheld

Deze salesheld is 'n echte wereldreiziger. Als professioneel surfer en coach voor het Nederlandse junioren surfteam heeft ze al heel de wereld gezien. Geen wonder dat ze dit met haar baan bij Seepje wilde blijven doen! Als internationale Salesheld bij Seepje is het Puck haar missie om de wereldwijde was & sop industrie een stukje groener te maken. Tof, hé!

Email:

Frans Head of Soaperations


Frans Head of Soaperations

De enthousiaste Frans staat altijd paraat met stapels Seepje voorraad! Als aanvoerder van het Soaperations team houdt hij alle zaken goed in ‘t vizier: planningen maken, Seepjes uitleveren naar klanten en op zoek naar de beste ingrediënten en leveranciers! Met veel plezier staat hij ook nog 'ns wekelijks voor de klas. Bij Tilburg University deelt hij zijn kennis over business en duurzame was. Deze familieman kun je wakker maken voor een potje padel én… dichtkunst van K. Michel.

Email:

Timo co pack coördinator en customer service held


Timo co pack coördinator en customer service held

Deze Soaperations held weet niet van ophouden! Waar Timo begon als besteltalent, is hij nu verantwoordelijk voor het coördineren van onze leer-werkbedrijven én biedt hij ondersteuning bij alle logistieke vragen van de customer service! Soms vanuit Nederland… En soms vanuit Bali, hoe lekker is dat?!

Email:

Bas Inkoop kampioen

+31 (0)6-34841192

Bas Inkoop kampioen

De gemotiveerde en ambitieuze Bas is verantwoordelijk voor 't inkopen van alle ingrediënten en andere componenten die we nodig hebben om Seepjes te maken! Daarnaast houdt hij alle marktontwikkelingen in de gaten. Onderhandelen, plannen en knopen doorhakken... Bas hosselt 't!

Bel: +31 (0)6-34841192
Email:

Frank Customer Service & Logistiek Manager


Frank Customer Service & Logistiek Manager

De logistieke zaken van order tot levering op rrrolletjes laten lopen, daar werkt Frank wekelijks extra hard aan zodat onze klanten hun orders volledig én op tijd binnen krijgen. Met zijn resultaatgerichte blik zoekt hij bij elk probleem naar een creatieve oplossing. Buiten werk gaat Frank graag naar de sportschool, en bij elk vrije momentje op kantoor staat hij bij de tafeltennistafel met maar één doel: winnen!

Email:

Gwendolyn Demand & Supply planner


Gwendolyn Demand & Supply planner

Waar onze Demand & Supply planner Gwendolyn voor Seepje alles tot in de puntjes plant, is ze in haar vrije tijd vooral bezig met vies worden. Van wandelen in de regen, tot werken met keramiek of klussen in het huis, Gwendolyn heeft het er maar druk mee. Gelukkig kan ze zich weer helemaal schoon poetsen met al haar favoriete Seepje producten!

Email:

Sander Boasson Inkoop Held

+31 6 42 37 11 01

Sander Boasson Inkoop Held

Op zoek naar de beste ingrediënten, componenten en verpakkingen? Sander weet wel raad! Als inkoop held zoekt en koopt hij de beste producten voor Seepje zodat jij zeker weet dat je impact maakt. Ook in z’n vrije tijd gaat deze schatzoeker op onderzoek uit, maar dan naar de lekkerste koffietentjes!

Bel: +31 6 42 37 11 01
Email:

Sander Groot Kampioen Cijfertjes


Sander Groot Kampioen Cijfertjes

Sander Groot noemen wij bij Seepje ook wel Sander Geld, als Kampioen Cijfertjes zorgt hij er namelijk voor dat onze financiën tip top in orde zijn! Sportief als hij is, fietst hij niet alleen graag berg op en af, maar loopt hij ook extra hard om onze visie om te zetten in acties! Zin in wat gezelligheid? Aan ‘t einde van de werkweek is hij altijd in voor 'n biertje bij de vrijmibo. Proost!

Email:

Puja Administratieve Fanatiekeling


Puja Administratieve Fanatiekeling

Naast het tellen van de kippen op de kinderboerderij met haar dochtertje, checkt onze administratieve fanatiekeling Puja ook de cijfertjes bij Seepje! Zo zorgt ze ervoor dat zowel onze hr als finance administratie tip top in orde is!

Email:

Josephine People & Culture manager


Josephine People & Culture manager

Josephine is 'n echt mensen mens, met kantoorhond Koos in de mand fietst ze dagelijks naar ons Washok om ervoor te zorgen dat onze Soapies optimaal aan de slag kunnen. Met haar Limburgse enthousiasme neemt ze alle Soapies mee naar de Seepje bootcamp, zorgt ze dat onze successen gevierd worden en gaat ze elke uitdaging aan met 'n creatieve oplossing. Kom je bij Seepje solliciteren? Grote kans dat Josephine je dan met al haar enthousiasme overtuigt om ook 'n Soapie te worden!

Email:

Jasper Wasman

Jasper Wasman

Als mede-oprichter houdt hij zich gepassioneerd bezig met Seepjes' strategische en creatieve processen, zoals het ontwikkelen van de producten en de marketing en communicatie... Ook is 'ie regelmatig op de bühne te vinden om het Seepje-verhaal door te vertellen! Jasper is veel onderweg, want hij's ook verantwoordelijk voor de verkoop en allerlei relaties. Maar als 'ie dan een keer op kantoor is, zit hij het liefst met z'n laptop in de strandstoel.

Melvin Wasman

Melvin Wasman

Als mede-oprichter en hoofd van alle Wasdokters is er letterlijk geen man die meer van wassen én poetsen weet dan hij. Bovendien is Melvin verantwoordelijk voor de financiële en logistieke zaken. Om nog maar niet over de productie te spreken, want hij doet niets liever dan 'ns lekker in die Seepje-ketel roeren... Toch?

Dat doen we niet alleen...

Onze missie wordt gesteund door DOEN Participaties B.V., Fair Capital Partners Impact Investing en ABN AMRO Sustainable Impact Fund (SIF). En daar zijn we super blij mee! Bij allen staat maatschappelijke impact altijd voorop. En net als Seepje hebben ze de ambitie om iets goeds te doen voor de wereld middels duurzaam ondernemen.

Seepje - Washok

Ons Washok vind je op de Mauritskade nummer 1 2514 HC in Den Haag. Bel of mail je even voor een afspraak?

Voor grondig onderzoek:

  • KvK-nummer: 65930452
  • Btw-nummer: 856321576B01
  • IBAN: NL82RABO0114968411
  • BIC: RABONL2U

Let op: wij zijn onlangs verhuisd, op sommige verpakkingen staat een ander adres aangegeven.

Een brief van Seepje

Nieuwe producten, acties en wastips: Melanie houdt je maandelijks op de hoogte!

[mc4wp_form id=”12110″]

Schrijf je net als 16.000 Seepje fans in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! Doe je mee?

Ja! Misschien later

Schrijf je net als 18.000 fans in op de Seepje brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling. Doe je mee?

[mc4wp_form id=”12110″]

Misschien later