Dit is Seepje!

Seepje maakt wasmiddelen, wasverzachter, afwasmiddelen, allesreinigers, handzepen én vaste zepen van de beste ingrediënten uit de natuur, zoals de schillen van de Sapindus mukorossi vrucht uit Nepal. We gebruiken alleen de schoonste ingrediënten en samen betalen we daar een eerlijke prijs voor. Onze missie? Een schone toekomst voor ons allemaal!

Landwirtinnen Koperative Nepal Faitrade Seepje

Hoe het allemaal begon...

Het begon in maart 2013, toen Melvin en Jasper op televisie zagen hoe mensen in Nepal natuurlijke zeep maakten van vruchtenschillen. De Sapindus schil bevat saponine, een natuurlijke vorm van zeep, die vrijkomt wanneer de schillen met water in aanraking komen. Melvin en Jasper kwamen in contact met Hari, de Nepalese schillenboer, en besloten hun studiefinanciering bij elkaar te schrapen om een eerste lading schillen richting Nederland te verschepen. Ze zagen ‘n kans om hier mensen blij te maken met een wonderschoon product, en tegelijkertijd de werk- en leefomstandigheden in Nepal te verbeteren!

En nu....

Inmiddels is Seepje verkrijgbaar bij online en offline winkels in heel Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Spanje en zelfs Zuid-Korea. En dat vinden we belangrijk. Want hoe meer mensen Seepje gebruiken, hoe meer we samen kunnen betekenen voor mensen en het milieu!

Wil je iets aan ons vragen?

Je kunt ons bellen of mailen!

Bel: +31-(0)85-0605000
Mail: hoi@seepje.nl

En alsof dat nog niet bont genoeg is… Je kunt ons natuurlijk ook altijd Facebooken of Instagrammen.

Onze soapies

Stephan Head of Sales

+31 (0)613542874

Stephan Head of Sales

Als natuurliefhebber viel Stephan als ‘n blok voor de natuurlijke producten van Seepje. Sindsdien is het he-le-maal aan: samen met het Seepje salesteam verovert hij zoveel mogelijk harten met Seepje. En met zijn supermarktervaring, voelt dat als z’n tweede natuur! Energiek als hij is maakt hij van alles een sport: van z’n dagelijkse fietsrit naar het washok tot het crunchen van verkoopcijfers. Go go go Stephan!

Bel: +31 (0)613542874
Email:

Ilse Impactheldin

+31(0)6-39072651

Ilse Impactheldin

De gedreven en vrolijke Ilse zet zich keihard in om met Seepje zoveel mogelijk impact te maken. Als ze niet bezig is met de ambitie om Seepje CO2-neutraal te maken, dan is ze wel in gesprek met de mensen die zich inzetten voor Seepje, zoals de kanjers op de sociale werkplaats en de schillenboeren en partners in Nepal. Te gek, toch?!

Bel: +31(0)6-39072651
Email:

Hester Strategisch Marketing Held

+31(0)6-30219629

Hester Strategisch Marketing Held

Hester houdt zich als hartstochtelijk marketeer bezig met het reilen en zeilen van het marketingteam; van keuzes binnen het assortiment tot het aanscherpen van communicatie. Haar missie? Ervoor zorgen dat ‘t impactvolle verhaal van Seepje bij zoveel mogelijk mensen in het hoofd en hart komt. En oh ja, nieuwsgierig als ze is, houdt ze trends en marktdata goed in de gaten, en gaat ze zo vaak mogelijk op reis om andere culturen te ontdekken.

Bel: +31(0)6-30219629
Email:

Frans Head of Soaperations


Frans Head of Soaperations

De enthousiaste Frans staat altijd paraat met stapels Seepje voorraad! Als aanvoerder van het Soaperations team houdt hij alle zaken goed in ‘t vizier: planningen maken, Seepjes uitleveren naar klanten en op zoek naar de beste ingrediënten en leveranciers! Met veel plezier staat hij ook nog 'ns wekelijks voor de klas. Bij Tilburg University deelt hij zijn kennis over business en duurzame was. Deze familieman kun je wakker maken voor een potje padel én… dichtkunst van K. Michel.

Email:

Janita Account Aanvoerder


Janita Account Aanvoerder

Seepjes schoonheid zit volgens Janita van binnen én van buiten. Als interieurlover viel ze voor de looks van Seepje, maarrr met een kleintje op komst wordt een schone toekomst nóg belangrijker. En dat mag iedereen weten! Vrolijk toert ze het hele land door om inkopers bij hoofdkantoren en winkels te overtuigen van écht duurzaam wassen. Ook hosselt ze te gekke promoties en mooie acties, zodat niemand meer om ons natuurlijk schoon heen kan. Wat ‘n topper!

Email:

Elke Aanvoerder Winkelplezier

+31 (0)6-52710277

Elke Aanvoerder Winkelplezier

De vrolijke en enthousiaste Elke kan niet alleen goed skiën van 'n berg naar beneden, maar brengt ook Seepje naar de top! Ze pakt alle kansen om 't verhaal van Seepje te vertellen aan online shoppers, op onze eigen webshop én aan andere online retailers waar we mee samenwerken. Deze hardloop-liefhebster rent niet alleen buiten, maar ook voor impact. Tof, hè?

Bel: +31 (0)6-52710277
Email:

Milou Sales Kapitein

+31(0)6-12354565

Milou Sales Kapitein

Alle hens aan dek met onze Sales Kapitein Milou! Ze speelt moeiteloos in op kansen voor Seepje om (internationaal) te groeien. Ze onderhoudt relaties als geen ander, met het oog op de toekomst. Nieuwe partners? Ook daar stapt ze met plezier op af. Met een kleintje thuis houden het wassen & poetsen haar ook in haar vrije tijd lekker bezig!

Bel: +31(0)6-12354565
Email:
Anisa Team Seepje

Anisa Commerciële Duizendpoot

+31 (0)6-43457622

Anisa Commerciële Duizendpoot

De gedreven Anisa is verantwoordelijk voor 't werven van winkels waar Seepje haar verhaal mag delen. Dat is niet 't enige dat ze doet... Ook zorgt ze voor toffe acties en informeert en adviseert ze 't winkelpersoneel. Ze mag dan wel klein van stuk zijn, haar plannen zijn groots! Met haar kwaliteiten en enthousiasme krijg ze 't allemaal voor elkaar.

Bel: +31 (0)6-43457622
Email:

Evelijn Sales Supporter

+31 (0)6-14879512

Evelijn Sales Supporter

Evelijn is de rots in de branding voor het salesteam. Ze ondersteunt accountmanagers en vormt de schakel tussen hen en onze supply chain. Een echt mensenmens, die graag kijkt of de samenwerking tussen collega's nóg beter kan. Marktdata analyseren en vertalen naar strategische inzichten kan ze als de beste. Geen toeval dat ze dol is op strategische spelletjes... Iemand zin in een potje carcassonne?

Bel: +31 (0)6-14879512
Email:

Jessy Koningin Productieplanning

+31 (0)6-42371101

Jessy Koningin Productieplanning

Jessy hoort inmiddels bij het meubilair. Niet alleen omdat ze met haar vrolijke kleding lekker blendt met onze verpakking, maar ook omdat ze jaren geleden als stagiaire bij Seepje is begonnen. Jessy is verantwoordelijk voor de planning van de productieketen, want al die Seepjes moeten wel op tijd voor onze fans in de schappen staan! Dat betekent vooral veel bellen, bellen en nog eens bellen. Maar met die energie van Jessy zijn dat louter vrolijke gesprekken!

Bel: +31 (0)6-42371101
Email:

Evelien Merkkampioen

+31 (0)6-83521028

Evelien Merkkampioen

Het merk Seepje? Evelien ademt 't! De gepassioneerde Evelien zorgt ervoor dat alles wat we doen écht Seepje is. Dat betekent dus écht al-les, hè? Van PR tot verpakkingen en van marktonderzoek tot samenwerkingen... Evelien hosselt 't!

Bel: +31 (0)6-83521028
Email:

Kris Supply Chain Held


Kris Supply Chain Held

Kristiaan is de nummer 1 grootverbruiker van Seepje. Geen wonder dat hij ervoor zorgt dat er altijd genoeg Seepjes op voorraad zijn. Zo kom jij ook niet zonder te zitten! Kris zorgt samen met 't Supply Chain Team voor 't duurzaam inkopen, produceren en leveren van de Seepjes. Altijd met een vriendelijke lach en positieve instelling!

Email:

Barbara Supply Chain Kampioen


Barbara Supply Chain Kampioen

De enthousiaste Barbara houdt van plannen, organiseren en de fictieve puntjes op de i. Da's maar goed ook, want ze is verantwoordelijk voor 't analyseren en handelen naar de vraag van Seepjes, zodat niemand ooit zonder komt te zitten! Ook ondersteunt ze bij inkoop en monitort en verbetert ze 't klantcontact.

Email:

Timo Besteltalent

Timo Besteltalent

Het proces van bestelling tot levering? Timo weet 't! Hij is verantwoordelijk voor de bestelmail, orderverwerking én 't transport. Deze alleskunner pakt elke kans en ondersteunt naast zijn eigen werkzaamheden ook 't Supply Chain team. Da's nog 'ns tof!

Daniël Wereldse Salesheld

+31 (0)6-15251486

Daniël Wereldse Salesheld

Scandinavië? Frankrijk? Korea? Niets is de goedlachse Daniël te gek. Elke dag is hij in gesprek met een ander deel van de wereld, want hij heeft maar één doel: zoveel mogelijk mensen in de wereld kennis laten maken met Seepje. En óf dat 'm gaat lukken!

Bel: +31 (0)6-15251486
Email:

Bas Inkoopheld

+31 (0)6-34841192

Bas Inkoopheld

De gemotiveerde en ambitieuze Bas is verantwoordelijk voor 't inkopen van alle ingrediënten en andere componenten die we nodig hebben om Seepjes te maken! Daarnaast houdt hij alle marktontwikkelingen in de gaten. Onderhandelen, plannen en knopen doorhakken... Bas hosselt 't!

Bel: +31 (0)6-34841192
Email:

Lotte Kampioen Cijfertjes


Lotte Kampioen Cijfertjes

Lotte klust niet alleen graag in huis... Bij Seepje klust ze hard aan onze groei. Ze is goed met cijfers en is verantwoordelijk voor alle financiële processen. Ze stelt rapporten op, ondersteunt wasman Melvin met financiële projecten en zorgt ervoor dat de teams binnen Seepje de juiste strategische beslissingen kunnen nemen. Kort gezegd: deze pianospelende topper laat de cijfers de juiste kanten op rrrollen!

Email:

Bas Beeld Ba(a)s


Bas Beeld Ba(a)s

Z’n naam zegt het al, Bas is onze nieuwe beeldba(a)s bij Seepje! Van concept naar creatie, vaste of bewegende content: bij Bas komt ‘t vaak in een grote creatieve golf tot uitspatting! Niet alleen in het washok, maar ook daarbuiten pakt hij golven tijdens het surfen. Zowel in de Noordzee als de Indische Oceaan, zijn tweede thuis. Impact maken is wat hem drijft: ‘Stop polluting our waves!’

Email:

Lilly Creatiekoningin


Lilly Creatiekoningin

Lilly's creatieve brein en passie komen goed van pas om 't unieke Seepje-verhaal op beeld te krijgen. Foto's, video's, animaties,... Geen dag ziet er 't zelfde uit voor Lilly! Ook de verpakkingen geeft ze graag een frisse nieuwe Seepje-look. Zo inspireert ze anderen om samen met ons te kiezen voor 'n schone toekomst!

Email:

Laurence Social Media Talent

+31 (0)614646125

Laurence Social Media Talent

Laurence is ons nieuwe bubbelende sociale media talent. Het opzetten en uitwerken van creatieve concepten? Laurence weet ’t! Daarnaast helpt ze ’t hele marketing team met fotoshoots, social media en onderhoudt ze contact met Seepje-fans. Hoe tof is dat?! De wasmand van Laurence is niet half leeg maarr halfvol ;-)

Bel: +31 (0)614646125
Email:

Melvin Wasman

Melvin Wasman

Als mede-oprichter en hoofd van alle Wasdokters is er letterlijk geen man die meer van wassen én poetsen weet dan hij. Bovendien is Melvin verantwoordelijk voor de financiële en logistieke zaken. Om nog maar niet over de productie te spreken, want hij doet niets liever dan 'ns lekker in die Seepje-ketel roeren... Toch?

Dat doen we niet alleen...

Onze missie wordt gesteund door DOEN Participaties B.V., Fair Capital Partners Impact Investing en ABN AMRO Sustainable Impact Fund (SIF). En daar zijn we super blij mee! Bij allen staat maatschappelijke impact altijd voorop. En net als Seepje hebben ze de ambitie om iets goeds te doen voor de wereld middels duurzaam ondernemen.

Seepje - Washok

Ons Washok vind je op de Mauritskade nummer 1 2514 HC in Den Haag. Bel of mail je even voor een afspraak?

Voor grondig onderzoek:

  • KvK-nummer: 65930452
  • Btw-nummer: 856321576B01
  • IBAN: NL82RABO0114968411
  • BIC: RABONL2U

Let op: wij zijn onlangs verhuisd, op sommige verpakkingen staat een ander adres aangegeven.

Een brief van Seepje

Nieuwe producten, acties en wastips: Melanie houdt je maandelijks op de hoogte!

Schrijf je net als 16.000 Seepje fans in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! Doe je mee?

Ja! Misschien later

Schrijf je net als 18.000 fans in op de Seepje brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling. Doe je mee?

Misschien later