Het is GELUKT!

Handen omhoog! Het is ons gelukt om binnen 22 dagen 2,5 miljoen handen natuurlijk schoon te wassen met de nieuwe Seepje handzeep. Op de honderden Seepspots verspreid door heel Nederland konden dag in dag uit mensen hun handen wassen, waardoor we al in 22 dagen ons doel bereikt hebben!

Een schonere én mooiere wereld ligt ook in jouw handen… Wie handen wast met Seepje, draagt bij aan een positieve impact voor mensen en het milieu. Meedoen? Klik op de knop hieronder voor ‘n verkooppunt bij jou in de buurt.

We staan op...
2638476
schone handen met Seepje
Er doen inmiddels
4410
Seepje fans met ons mee!

Help jij 'n handje mee?

Wij zijn super trots op onze nieuwe handzeep: een 100% natuurlijke formulering op basis van onze superschillen uit de Himalaya. Ja, je leest het goed. 100% natuurlijk! 300 milliliter pure handenwaspret dus, pH-huidneutraal en hartstikke Vegan. In een flesje van 97% gerecycled plastic dat de show steelt op ‘t aanrecht of de wastafel.

Ons doel: 2,5 miljoen schone handen!

En dat in nog... 1 van de 30 dagen.

100%

Meedoen kan op drie manieren...

Samen gaan we voor 2,5 miljoen schone en verzorgde handen met Seepje in de 30 dagen dat deze campagne loopt. Een schonere én mooiere wereld samen met- en speciaal voor onze allertrouwste fans.

Hoe ‘t werkt? Elk handzeepje, of die nu bij jou thuis in de keuken of op het toilet van een openbare plek staat, levert ons gemiddeld 5 paar schone handen per dag op. We gaan uit van 3 personen per huishouden. De teller loopt dus exponentieel hard op! Elk handzeepje levert maar liefst 230 paar natuurlijk schone handen op.

Doe mee en je krijgt er iets moois voor terug!

#1 Onbekend Seepje

Bestel als eerste het nieuwste Seepje, zonder te weten welk product het is. Durf jij 't aan?
100/100
Vol

#2 Seepje Quiz

Doe de Seepje quiz en laat zien dat je ons verhaal kunt doorvertellen. Spieken is toegestaan! Eén op de 10 deelnemers wint een handzeeppakket!
2429 x
ingevuld

#3 Creëer 'n Seepspot

Zet Seepje op een plek waar andere mensen ‘m spotten en proberen, zoals op je werk, de yoga-club of je favoriete koffiebar.

Bestel het #seepspot pakketje voor €3,49. Je ontvangt twee handzepen voor de prijs van één: één voor jou, één voor de wereld.
386
aanvragen

Een schonere en mooiere wereld ligt vanaf nu in jouw handen!

Wie handen wast met Seepje, draagt bij aan een positieve impact voor mensen en het milieu.

We creëren betere werk- en leefomstandigheden voor de schillenboeren en onze kanjers op de sociale werkplaats, vervangen synthetische grondstoffen door 100% natuurlijke ingrediënten én recyclen plastic. Doe je mee?

Een brief van Seepje

Nieuwe producten, acties en wastips: Melanie houdt je maandelijks op de hoogte!

[mc4wp_form id=”12110″]

Schrijf je net als 16.000 Seepje fans in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! Doe je mee?

Ja! Misschien later

Schrijf je net als 18.000 fans in op de Seepje brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling. Doe je mee?

[mc4wp_form id=”12110″]

Misschien later