Schade woon- en werkplaats Hari in beeld

In eerste instantie vernamen we van Hari dat zijn woon- en werkplaats volledig was verwoest. Onze verwachtingen waren daardoor zeer ernstig. Het lijkt nu, binnen de context uiteraard, mee te vallen. De werkplaats bestaat uit een tweetal gebouwen. Het gebouw op de foto’s hieronder is er het slechtst aan toe. Het andere pand is redelijk intact gebleven, gelukkig! De schade in aan de opslagplaatsen moet worden geïnventariseerd, hetzelfde geldt voor het katoenfabriekje (waar de waszakjes worden gemaakt). Deze gebouwen zijn beschadigd, de ernst moet worden onderzocht. Op dit moment durft er in ieder geval niemand naar binnen.

De schade zal de komende tijd verder in kaart worden gebracht. Voor dit moment focussen we ons samen op het verstrekken van noodhulp aan Hari, zijn werknemers, de bijbehorende families en mensen in de oogstgebieden van Seepje schillen. Wanneer dit is geregeld gaan we er natuurlijk voor zorgen dat Hari samen met zijn werknemers zo snel mogelijk door kan als succesvolle Nepalese schillenboer!

Wil je mee ‘Wassen voor Nepal’? Dat kan nog steeds, door te doneren. Alle hulp is ontzettend welkom en 100% van de donaties worden besteed aan het ‘Wassen voor Nepal’ project van Seepje, waarmee mensen in Nepal worden geholpen naar aanleiding van de verschrikkelijke aardbevingen vanaf 25 april.

Klik hier om naar de ‘Wassen voor Nepal’ pagina te gaan!

 

Een brief van Seepje

Nieuwe producten, acties en wastips: Melanie houdt je maandelijks op de hoogte!

[mc4wp_form id=”12110″]

Schrijf je net als 16.000 Seepje fans in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! Doe je mee?

Ja! Misschien later

Schrijf je net als 18.000 fans in op de Seepje brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling. Doe je mee?

[mc4wp_form id=”12110″]

Misschien later