Noodhulp voor 153 gezinnen in Gorkha!

Yesssssss! Dit nieuwsbericht zal vooral uit beelden bestaan, want die zeggen in dit geval veel meer dan woorden. Al eerder heb je kunnen lezen dat er een trip naar het Gorkha district op de planning stond. Seepje heeft Hari, via One to Watch, aan de middelen geholpen om de 153 gezinnen daar te helpen.

Afgelopen woensdag was het dan zover. Hari fris en fruitig, en de wegen begaanbaar. Het team is met een volle vrachtwagen richting de hulpbehoevende mensen gereden om daar in de nacht te arriveren. Na daar te overnachten zijn de middelen uitgedeeld aan de mensen, meer dan 700 blije gezichten dus!

Voor elk huishouden is een pakket samengesteld wat onder andere bestaat uit 30 kilogram rijst, 1 kilogram suiker, 1 kilogram fruit, 1 liter olie, een pak zout, en water. Ook beschikte het team over medische kennis en medicijnen tegen besmettelijke ziekten.

We vinden het fantastisch dat we met jouw hulp meer dan 1300 mensen van noodhulp hebben kunnen voorzien. Bedankt! Ook nog even wat speciale woorden voor het team van One to Watch en Hari zelf, werkelijk fantastisch. Met de noodhulp hebben we iedereen geholpen die we konden bereiken! Nu is het tijd om de schade voor Hari zijn bedrijf goed op te nemen en hem te ondersteunen in de wederopbouw. Zo kunnen de werknemers snel weer aan de slag met het verdienen van een eerlijk loon voor hun werkzaamheden, waarmee ze hun leven weer kunnen opbouwen. Het vervolgtraject brengen we voor je in kaart zodra we dit helder hebben. We zijn er van overtuigd dat we ook op de lange termijn belangrijke steun kunnen bieden via ondernemerschap.

Er zijn nog meer foto’s, die delen we binnenkort met je. Doei!

Een brief van Seepje

Nieuwe producten, acties en wastips: Melanie houdt je maandelijks op de hoogte!

[mc4wp_form id=”12110″]

Schrijf je net als 16.000 Seepje fans in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! Doe je mee?

Ja! Misschien later

Schrijf je net als 18.000 fans in op de Seepje brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling. Doe je mee?

[mc4wp_form id=”12110″]

Misschien later