Wasverzachter van Seepje


Joehoe! Onze wasverzachters ‘Sandelhout en Perzik’ en ‘Pioenroos en Cederhout’ staan op het punt om uw washok op te fleuren! Verzorg en bescherm uw wasgoed, op basis van 100% natuurlijke ingrediënten en zonder dierlijk vet.

Zo gaat uw was langer mee!

Wist u dat een groot deel van de slijtage van wasgoed in de trommel plaatsvindt? Denk aan verkleuren, krimpen of scheuren… Doordat de wasverzachter een beschermend laagje om de vezels van uw wasgoed legt, is het minder kwetsbaar voor slijtage in de trommel. Dit zorgt voor zo’n 35% minder vezelverlies! Zo blijft uw was langer mooi, komen er minder microvezels in de natuur terecht en gooien we met z’n allen minder weg.

– Beschermt tegen rekken, scheuren en slijtage van vezels
– Kleuren blijven langer mooi
– Zacht wasgoed, minder kreukels en gemakkelijk te strijken
– Verzorg uw was en draag hem langer, daar maakt u het milieu en alle betrokkenen heeul blij mee.

Probeer Seepje

 

100% natuurlijk, 0% dierlijk vet

Psst… weinig mensen weten het, maar er zit een dikke vette dierlijke verrassing in veel reguliere wasverzachters. Ingrediënten met het woordje ‘tallow’ erin, zijn gemaakt uit dierlijke vetten. De Keuringsdienst van Waarde maakte er kort geleden zelfs een aflevering over. Gelukkig kun u uw wasgoed ook zonder dierlijk vet onderhouden. Pfieuw! Seepje gebruikt een 100% natuurlijk en vegan alternatief. Klik hier om te ontdekken wat erin zit, en wat niet!

Getest

Meer dan 200 Seepje fans hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van deze twee wasverzachters! Van verpakking tot de selectie van de parfums, wij zijn super blij met hun bijdrage en apetrots op het resultaat. De geur ‘Sandelhout en Perzik’ was bij veel testers de absolute favoriet! Probeer hem ook uit en laat ons weten wat u ervan vindt door een recensie achter te laten.

Proberen?

De nieuwe Seepje wasverzachters zijn verkrijgbaar bij OKay. Kijk hier voor een winkel bij u in de buurt:

Winkel in de buurt

Een brief van Seepje

Nieuwe producten, acties en wastips: Melanie houdt je maandelijks op de hoogte!

Schrijf je net als 16.000 Seepje fans in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! Doe je mee?

Ja! Misschien later

Schrijf je net als 18.000 fans in op de Seepje brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling. Doe je mee?

Misschien later