De beste natuurlijke ingrediënten

Seepje gebruikt alleen de allerbeste ingrediënten uit de natuur en samen betalen we daar een eerlijke prijs voor. Maar wat zit er nu eigenlijk in die heerlijke Seepjes, en waarom is dat goed voor jou?

Bij het selecteren van alle natuurlijke ingrediënten voor onze Seepje producten letten we op de herkomst, het effect op jouw gezondheid en op het milieu. We delen graag een aantal van onze favorieten met je!

Fijn voor je huid

Ten eerste één van onze nieuwste aanwinsten: biologische avocado olie uit Kenia! Dit verzorgende goedje gebruiken we in de handlotion. De olie barst van de vitamines en mineralen, die jouw huid hydrateren.

Heerlijk toch? Maar het zorgt niet alleen voor natuurlijk zachte handen. Ook is de olie fairtrade gecertificeerd en steunen we kleinschalige boeren in Kenia bij het creëren van betere werk- en leefomstandigheden.

Schoner én mooier

De Sapindus mukorossi vrucht groeit in overvloed aan bomen in Nepal en India. De schil van de vrucht bevat een natuurlijke vorm van zeep, die vrijkomt bij aanraking met water! Échte superschillen, dus.

We winnen een natuurlijk extract uit de schillen dat de basis vormt voor alle wasmiddelen, allesreinigers, afwasmiddelen en de handzeep. Het reinigt, werkt anti-bacterieel, en is ook nog eens hartstikke hypoallergeen en pH-huidneutraal.

100% natuurlijke geuren

Natuurlijk, we willen wel dat ‘t lekker ruikt. Daarom gebruiken we natuurlijke parfums op basis van etherische oliën om onze producten een heerlijke geur te geven! Da’s beter voor jou en voor het milieu. Heb je onze wasmiddelen met ‘vers geperste lente geur‘ wel eens geprobeerd, of Seepje ‘tintelfrisse limoengeur‘?

In onze nieuwe handzeep en -lotion gebruiken we wilde munt en lavendel, laat ons weten wat je ervan vindt!

Natuurlijke parfum

Zie je die dame met die brede lach op haar gezicht? Dat is Mina. Zij werkt op de werkplaats in Kathmandu samen met ongeveer 25 andere vrouwen. Nieuwsgierig?

schoner én mooier

Nóg meer weten over Seepje?

Schrijf je in voor ’t briefje van Seepje!

Een brief van Seepje

Nieuwe producten, acties en wastips: Melanie houdt je maandelijks op de hoogte!

[mc4wp_form id=”12110″]

Schrijf je net als 16.000 Seepje fans in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! Doe je mee?

Ja! Misschien later

Schrijf je net als 18.000 fans in op de Seepje brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling. Doe je mee?

[mc4wp_form id=”12110″]

Misschien later

Je ontvangt nu maandelijks een brief van Melanie, schrijf je ook terug?