Natuurlijke handzeep

Handzeep van Seepje is 100% natuurlijk, pH-huidneutraal én hartstikke vegan. We gebruiken alleen de beste ingrediënten uit de natuur om jouw handen schoon én zacht te maken. Handzeep is het meest populaire product in ons assortiment, we hebben samen al meer dan 37 miljoen handen natuurlijk schoon gewassen! Wie kiest voor Seepje, creëert bovendien een positieve impact voor het milieu en alle betrokkenen. Doe je mee?

Koop Seepje handzeep

Huidneutrale zeep van Seepje

Zacht voor de huid

Seepje handzeep zit vol effectieve maar milde reinigers, zoals de schil van de Sapindus mukorossi vrucht uit de Himalaya, die een natuurlijk zeep bevat! Melkzuur zorgt voor een natuurlijke conservering en glycerine gemaakt van raapzaadolie verzacht de huid. Handzeep van Seepje is pH-huidneutraal, dit betekent dat zo de vochtbalans van de huid niet wordt verstoord bij het gebruik van het product. Klik hier om meer te lezen over onze ingrediënten.

De lekkerste geuren, 100% natuurlijk

Waarschijnlijk kun jij een lekker geurtje in je handzeep wel waarderen… maar weet je ook waaruit parfum bestaat? Seepje gebruikt alleen 100% natuurlijke geurstoffen, op basis van etherische oliën en plantextracten. Ga jij voor ‘Lavendel met Tonka’ of ‘Eucalyptus en Rozemarijn’?

In ‘n fles van gerecycled plastic

Wat een plaatje, hè? Onze fles is niet alleen beeldschoon, maar ook nog ‘ns gemaakt van 97% ingeleverd plastic afval. Zo hebben we in 2019 ongeveer 39.864 kg kilo plastic gered. Dat kun je vergelijken met meer dan een miljoen plastic tasjes! Is je Seepje op? De wikkel vindt het heerlijk bij ‘t oud papier en de fles bij het plastic afval. Of maak er iets moois van, kijk voor inspiratie op #seepjekunst. Of lees hier meer over onze keuze voor gerecycled plastic.

 

Seepje is verkrijgbaar bij meer dan 2100 winkels. Klik hier voor jouw dichtstbijzijnde verkooppunt:

Verkooppunten

Een brief van Seepje

Nieuwe producten, acties en wastips: Melanie houdt je maandelijks op de hoogte!

[mc4wp_form id=”12110″]

Schrijf je net als 16.000 Seepje fans in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! Doe je mee?

Ja! Misschien later

Schrijf je net als 18.000 fans in op de Seepje brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling. Doe je mee?

[mc4wp_form id=”12110″]

Misschien later