Wasplezier met Seepje

Schoon is pas écht schoon, als je voor duurzaam wasmiddel kiest! Daarom zijn we zo blij met onze Seepje wasmiddelen. Ze zijn 99,81% natuurlijk en ruiken fantastisch! Én ze maken schoner dan schoon, zélfs op 20 graden. Wat ‘r precies in zit, staat in gewone-mensen-taal op onze verpakkingen en onze website. Samen wassen we de wereld schoner én mooier!

Hoe ‘t allemaal begon?

Melvin en Jasper, zagen als 21-jarige studenten op televisie hoe een dame in Nepal een natuurlijke vorm van zeep gebruikte om te wassen.  Toen dachten zij: ‘Waarom gebruiken we hier allerlei synthetische toestanden, als wassen ook natuurlijk kan?

Sindsdien maakt Seepje natuurlijke wasmiddelen en wasverzachters op basis van de beste ingrediënten uit de natuur. Zoals de Sapindus mukorossi vrucht uit de Himalaya, onze superschillen!

Laat de natuur je was doen

Ken je ze al, onze schuimende superschillen? Zodra ze water zien maken ze een natuurlijke vorm van zeep aan die je kleding heerlijk schoon én zacht maakt. Ze worden uit ’t wild geoogst en stellen ons in staat een positieve impact te creëren voor het milieu, en alle betrokkenen. Seepje heeft een uniek kook- en filterproces ontwikkeld waarmee we een extract maken dat de basis vormt voor onze natuurlijke vloeibare wasmiddelen.

De lekkerste geuren, 100% natuurlijk

Bij Seepje geven we volledige openheid over de samenstelling van onze parfums. Zodat jij een bewuste keuze kunt maken! Onze parfums zijn 100% natuurlijk. De ‘Magische Magnolia‘ bijvoorbeeld, bevat wel zes verschillende plantaardige etherische oliën, zoals bergamot en citroen.

In ‘n fles van gerecycled plastic

Wat een plaatje, hè? Onze fles is niet alleen beeldschoon, maar ook nog ‘ns gemaakt van 97% ingeleverd plastic afval. Zo hebben we in 2021 ongeveer 114.736 kg kilo plastic gered. Tof hė?!

De beste verzorging

Dit is onze natuurlijke wasverzachter: 100% natuurlijk, hartstikke vegan én met openheid over alles wat erin zit. En da’s uniek… Een dopje is genoeg voor een super zachte was, minder kreukels en gemakkelijker strijken. De beste duurzame verzorging van jouw wasgoed! Je kunt ‘m combineren met jouw favoriete wasmiddel: ‘Universeel’ en ‘Kleur’.

En dat wasplezier blijft niet onopgemerkt… De Seepje wasverzachter krijgt van onze fans een gemiddelde score van maar liefst 5 sterren! Klik op jouw favoriete geur om hun reviews te lezen: ‘Sandelhout en Perzik’ en ‘Pioenroos en Cederhout’.

 

Onze producten zijn verkrijgbaar bij zo’n 5.000 winkels in Nederland, België en Duitsland. En dat is belangrijk, want hoe meer mensen Seepje gebruiken, hoe meer we samen kunnen betekenen voor mensen en het milieu! Seepje online bestellen kan ook in onze Seepje Shop.

 

Een brief van Seepje

Nieuwe producten, acties en wastips: Melanie houdt je maandelijks op de hoogte!

[mc4wp_form id=”12110″]

Schrijf je net als 16.000 Seepje fans in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! Doe je mee?

Ja! Misschien later

Schrijf je net als 18.000 fans in op de Seepje brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling. Doe je mee?

[mc4wp_form id=”12110″]

Misschien later