Hulp Gorkha uitgesteld, werk aan de winkel in Kathmandu

Hoog tijd voor een update vanuit Nepal waar het ‘Wassen voor Nepal’ project, in samenwerking met Hari (Grow Nepal) en One to Watch nog steeds in volle gang is! Eind vorige week hebben we onze vrienden van Studio JUX in tenten voorzien voor hun medewerkers. Ook zijn er voor alle 153 huishoudens genoeg levensmiddelen verzameld om ze er de komende weken doorheen te helpen.

Hari is ziek geworden. Niet zo fijn… Tot gister liep hij ziekenhuis in en uit met koorts en van allerlei soorten pijn. De trip waarmee Hari en zijn team noodhulp gaan bieden aan de mensen in Gorkha is uitgesteld tot aankomende woensdag. Doordat Hari ziek was, én doordat de wegen te onbegaanbaar zijn. Deze worden de komende dagen vrij gemaakt, zodat de trucks met materialen hun weg kunnen banen naar 153 gezinnen in een bergdorp. Mensen met een dringende behoefte aan water, eten, hygiëne en sanitaire voorzieningen, medicijnen, etc.

Gister is Hari alvast begonnen met het slopen van een gebouw op zijn werkplaats. Tenminste… wat er van over is. Dat hij er überhaupt op durft te staan is voor ons een wonder. Hij heeft daarbij levensmiddelen uitgedeeld aan de werknemers in Kathmandu. Op de foto’s hieronder zie je hem in actie.

Aankomende woensdag wederom een update vanuit Nepal!

Een brief van Seepje

Nieuwe producten, acties en wastips: Melanie houdt je maandelijks op de hoogte!

[mc4wp_form id=”12110″]

Schrijf je net als 16.000 Seepje fans in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! Doe je mee?

Ja! Misschien later

Schrijf je net als 18.000 fans in op de Seepje brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling. Doe je mee?

[mc4wp_form id=”12110″]

Misschien later