Natuurlijke allesreiniger

Poetsbui te pakken?

Seepje gebruikt alleen de beste natuurlijk ingrediënten en samen betalen we daar een eerlijke prijs voor. Onze allesreiniger maakt alle oppervlakken natuurlijk vrij van vet en vuil. Zowel de ‘Zon op je bol geur’ als de ‘Tintelfrisse limoen geur’ is geschikt voor alle harde afneembare oppervlakken. Zoals vloeren, kozijnen, spiegels en de deuren van je inloopkast.

Je vindt onze Seepjes bij 2100 verkooppunten zoals Albert Heijn, de Wereldwinkels, Marqt en nog veel meer.

Wat d'r in zit?

Seepje gebruikt alleen de beste natuurlijk ingrediënten en samen betalen we daar een eerlijke prijs voor. Zoals de schil van de Sapindus vrucht uit India en Nepal, die een natuurlijk zeep bevat. Seepje allesreiniger bestaat voor 90% uit superschillen-extract. Dat is mooi voor ‘t milieu en zo creëren we betere leef- en werkomstandigheden voor de schillenboeren.

De overige ingrediënten bevorderen de poetskracht of geven een heerlijke geur. En wat die ingrediënten precies zijn, daar zijn we heel duidelijk over op onze ingrediënten pagina. Zo bestaan al onze parfums uit  100% uit etherische oliën. Daarnaast zijn onze producten allemaal Ecocert gecertificeerd en dierproefvrij.

 

Allesreinigers

Seepje vloeibaar wasmiddelen

Seepje wasmiddelen

Psst… wij maken ook wasmiddelen van de Sapindus mukorossi vrucht. Aan het extract voegen we andere schone ingrediënten aan toe, die zorgen bijvoorbeeld voor extra waskracht en die heerlijke geur. Ook maken we van zowel de ‘Vers geperste lente’ geur als de ‘Vrij en blij’ geur, een variant uitermate geschikt voor de witte was én een variant voor de bonte was. Zo wassen we samen de wereld schoner én mooier!

Verkooppunten

Seepje kun je vinden bij ruim 1600 verkooppunten. We zijn onder andere te vinden in de Albert Heijn, Marqt, WAAR en Wereldwinkels. Alle verkooppunten vind je hier:

Een brief van Seepje

Nieuwe producten, acties en wastips: Melanie houdt je maandelijks op de hoogte!

[mc4wp_form id=”12110″]

Schrijf je net als 16.000 Seepje fans in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! Doe je mee?

Ja! Misschien later

Schrijf je net als 18.000 fans in op de Seepje brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling. Doe je mee?

[mc4wp_form id=”12110″]

Misschien later