3x vaste zeepblokken – ideaal voor op vakantie

Ga jij op vakantie en heb je moeite om je koffer dicht te krijgen? Hoppa, dan hebben we de perfécte items voor op je inpaklijst! Onze vaste zeepblokken zijn namelijk super handig op reis. Ze nemen niet veel ruimte in en je doet er lekker lang mee. En ze zijn nog 100% natuurlijk én plasticvrij ook! Wat wil je nog meer?

 

 

100% natuurlijk en plasticvrij

Zie ze dan staan, onze toppers. Drie vaste Seepjes met allemaal dezelfde vorm en alledrie even duurzaam, maar ook héle andere functies. Wat dacht je van de hand- en lichaamszeep? Súperhandig voor onder de douche op vakantie! En de afwaszeep? Dat maakt van afwassen in de campingkeuken ‘n écht feestje! En vergeet onze waszeep voor je kleding niet: ídeaal voor zomerse vlekken en handwasjes!

 

Vaste zepen shop

 

Onze vaste Seepjes zijn stuk voor stuk:

       • 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong
       • Plasticvrij verpakt
       • Hart-stikke vegan
       • Makkelijk in gebruik
       • Allemaal ‘n andere verrassende geur

Hand- en lichaamszeep shop

Seepje Hand- en lichaamszeep ‘Vetiver en Cederhout’

Deze 100% natuurlijke zeep bevat fairtrade biologische shea butter, voor een schone én zachte huid voor handen en lichaam. Da’s dus ideaal voor onder de kraan én douche op vakantie! De verrassende geur van ‘Vetiver en Cederhout’ vergeet je niet snel. Geloof ons maar, met dit blok heb je pure schoonheid in handen!

Afwaszeep shop

Seepje Afwaszeep ‘Tintelfrisse Limoen’

Deze Seepje afwaszeep, met 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, is lekker krachtig tegen vet. Met de frisse limoen-muntgeur maak je ‘n feestje van de afwas, óók op vakantie! Wrijf jouw afwasborstel of spons direct over de afwaszeep of maak een sopje onder stromend water.

Waszeep shop

Seepje Waszeep en vlekverwijderaar ‘Bergamot en Limoengras’

Dit 100% natuurlijke waszeepblok van Seepje is een effectieve vlekverwijderaar en vaste wasblok in één. Perféct dus voor ‘n lekker handwasje op vakantie. De geur van ‘Bergamot en Limoengras’ past helemaal bij ‘t vakantiegevoel!

Super-magnetische-houder

Wil je het leven nog makkelijker maken? Kijk dan ‘ns bij onze accessoires! De super-magnetische-houder bijvoorbeeld. Met deze magneethouder, met handige zuignap, kan je eenvoudig je Seepje Afwaszeep bewaren in de gootsteen, op de muur, of op een andere plek! Handig toch?

Een brief van Seepje

Nieuwe producten, acties en wastips: Melanie houdt je maandelijks op de hoogte!

[mc4wp_form id=”12110″]

Schrijf je net als 16.000 Seepje fans in voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting in onze webshop! Doe je mee?

Ja! Misschien later

Schrijf je net als 18.000 fans in op de Seepje brief en ontvang een handzeepje bij je bestelling. Doe je mee?

[mc4wp_form id=”12110″]

Misschien later